Lenovo bombayı patlattı! Snapdragon 855’li Lenovo Z5 Pro GT resmen duyuruldu!

Main 1

Lenovo, birkaç saat önce gerçekleştirdiği etkinlikte Z5s’in yanı sıra, en üst düzey özelliklere sahip Lenovo Z5 Pro GT’yi de duyurdu. Cihaz özellikleri kadar fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Yapılan etkinlikle Lenovo bugün iki yeni telefonunu görücüye çıkardı. Amiral gemisi özelliklerini taşıyan Lenovo Z5 Pro GT, sahip olduğu çok iddialı teknik detayları, agresif tasarımı ve uygun fiyatıyla alkış almayı başarıyor.

Agresif tasarımı ve özellikleriyle beğeni topluyor

Qualcomm’un yeni amiral gemisi Snapdragon 855, Z5 Pro GT’nin ilk ve en çok öne çıkan detayı. Bu sayede cihaz üstün performansının yanında desteğine sahip ilk telefonlardan birisi olarak dikkat çekiyor. Dahası 6, 8 ve 12 GB‘lık RAM seçenekleri telefonu bir ilk haline getiriyor.

SP

Modelin 6.4 inçlik Super AMOLED ekranı, standart Z5 Pro modeliyle aynı. Öte yandan ön kamera için mekanizma tercihi de değiştirilmemiş. Bu mekanizmanın içerisinde 16 + 8 MP‘lik çift ön kamera kurulumu yer alıyor. Arkayı çevirdiğimizdeyse 16 + 24 MP‘lik bir ikiliyle karşılaşıyoruz.

SP 1

Z5 Pro GT’yi, Z5 Pro’dan ayıran bir diğer önemli unsur tasarım. Yeni cihaz, çok daha agresif bir tasarım çizgisine sahip. Arka kapakta karbon görünümlü cam malzeme kullanılıyor ve çerçevelerde kırmızı detaylara yer verilmiş. Yarış konseptinde tasarlanan bu dizayn, kimilerinin çok hoşuna giderken kimilerince sevilmeyebilir.

Baz modeli Çin’de yaklaşık 390 dolara satılacak Z5 Pro GT‘nin, 12 GB RAM ve 512 GB depolamaya sahip varyasyonunun fiyat etiketi ise yaklaşık 650 dolar olacak.

Fiyat/performans telefonu Lenovo Z5s resmen duyuruldu